Shoppat skor!

Hola!
Kom nyss hem från Stinsen. Jag och bästis Marcus fick skjuts dit av sin mamma. Snällt va? :) Slipper ta buss och tåg...ush så jobbigt. Det var mycket skönare att åka bil :P ...Nu när FN-roll spelet börjar närma sig...var man tvungen att shoppa FN-kläder och skor. Men jag hade tur att jag fann kläder till FN-spelet...men skorna hade jag däremot inte. Så vi shoppade idag!...Bästisen köpte väst och jag skor (efter att ha gått fram och tillbaka och provat, har man äntligen hittat den rätta...ermh).




Köpt från Skopunkten.

Ledig hela dan!

Hola!
Jaha idag var det ju faktiskt helt onödig dag att gå till skolan. Jag skulle haft spanska men formodlingen var läraren borta...så 35 minuters väntan var ju inte riktigt kul! Så medan vi satt där och väntade på nästa lektion som skulle börja om ca en och en halv timme, satte jag på datorn och insåg att geografi läraren som vi skulle ha efter spanska var sjuk. Jag blev så glad, för då kunde jag gå hem, ushh.. det var verkligen en helt onödig dag att gå till skolan! Egentligen skulle jag sluta vid 4 idag men alla lektioner var inställda. Så ingen lektion för mig idag! :D...Men däremot har jag en jobbigt uppgift att lämna in senast kl.23.59. Men just nu vill jag bara ta det lugnt, orkar faktiskt inte att göra det nu. Har ju hela dan ledig imorrn så...thihi :D <3


Skaffa aldrig hennatatuering i egypten!

Hennatatureing varnas!

Viktor Torstensson, 17, skaffade en hennatatuering på solsemestern i Egypten för 350 euro! Kort därefter svullnade huden och lämnade stora ärr! Läkarna tror inte att han kan sola mer! Även en flicka vid 4 års åldern fick också ärr från hennatatuering på semestern i Egypten. usshhh...va hemsk! Tänk att ha ärr i hela sitt liv på grund av hennatatuering och däremot att man kanske aldrig får sola mer!! Neeej...skaffar aldrig hennatatueringar utomlands, man vet aldrig vad som kan hända!

läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6731812.ab

Fiskpinnar bör förvarnas för små barn!

Diskussion med minsta bror (5 år) om "Fiskpinnar"


Jag - Joseph...vill du ha fiskpinnar?...vi har köpt massor!

lillebror - "stirrar med sina stora ögon under glasögonen", Neej!... inte fiskpinnar, jag kan inte äta sånt!

Jag - Varför? kan du inte äta?

lillebror - Nej, jag hatar fiskpinnar!

Jag - Men varför?..det är jätte gott med fiskpinnar.

lillebror - Nej! Det är äckligt!...en gång en fiskpinne fastna i min hals!




Ushh...livet är inte alltid rättvist!

Jaha idag var en dålig dag för mig!...DEt blir inte alltid bra...men sånt är livet, brukar man säga! Ja...livet är orättvist! Ibland ä man GLAD, ibland INTE. Det finns vissa stunder man väntar på ett under, men livet går ju bara upp och ner! Varför måste det hända något, då man inte vill att det ska hända. INTE hända igen! Det är man alltid rädd för, rädd för att det aldrig tar slut, rädd för att det ska hända igen. Ingen förstår, hur det är, hur det känns när de själv inte vet, inte upplevt det... utan bara sig själv där man gömmer allt innerst inne. Men varje människa har sina egna problem de inte vill att andra ska veta. Ushh LIVET ÄR INTE ALLTID RÄTTVIST!!!


Men men...idag så gick jag till min käraste vännina Sone, kändes lite bättre när jag var med henne. Det var länge sedan vi umgicks:)...Vi småpratade och hade kul!

LOVE YOU SONE <3

Polisen!

Det är tredje gången nu som jag går upp så här tidigt (kl.10). Vilket är tidigt för min del eftersom jag har lov! Usshh...orkade inte upp, men jag var ju tvungen eftersom polisen hörde av sig och meddelade att mitt pass är äntligen klar! Så idag gick jag och mina föräldrar till polisstationen (tror att det var det :/)...eller åkte eftersom vi åkte bil dit, vilket är ganska långt härifrån. Så nu har jag ett pass, sedan är det bara att åka...lääängtar! thihi :)


En ny trend i japan

Jag hittade en bild där japanska kvinnor bär vansinnigt enorma falska ögonfransar i Japan. Bilden nedan är lite för överdrivit ;P Kan du tänka dig... hur killar skulle känna sig när de kysser någon som bär dessa slag? Man skulle kunna tro att dina ögon var attackerad av små slingrande larver eller nåt!...läskigt ^^*


Vampires Diaries

Vampires diaries serie är hur bra som helst! Den påminner lite om Twilight serien:P

Vampire Diaries - handling: Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod. Deras förbindelse växer sig starkare men Stefan har en äldre bror som inte är lika barmhärtig och han gör allt för att sätta hinder för deras relation.

I so LOVE it!

Aladin Heart

Köpte Aladin Heart eller som det står på asken "Aladin Hjärtan" på vägen hem :P Det är så himla good...


Hola!

...äntligen har jag fixat ID-kort som jag inte hann med igår och som nu förmodligen kommer skickas ner till min brevlåda om 3 veckor!...Men nu har jag iallafall fixat det efter allt sökande om SEB. Så nu är jag äntligen klar med mitt pass och ID, gäller bara att vänta tills jag får hem allt :)


Jaha...fick börja om med allt!

Rubriken talar nog för sig själv. Nu är det så att jag fick börja om från början igen.
Ushh!...min blogg blev konstigt och kunde inte klura ut, sökte och sökte men funkade inte. Så nu måste jag börja om från början igen . suck!

27 poses in 25 seconds!

Här kommer flera exempel till!


RSS 2.0